• Textilgrossist med grymma produkter
  • Handla enkelt när det passar dig

Skandtex.se | Tyggrossist


Vi som driver webbutiken heter Emma och Björn och vi är uppfödda med tyger. Emmas mamma har haft tygbutik sedan innan Emma föddes och Björns föräldrar har haft tygbutik sedan Björn var 3 år. Och vi träffades faktiskt på en tygmässa i Stockholm 2006.  Vi har båda hjälpt våra föräldrar sedan barnsben och har lärt oss att älska tygbranchen och allt vad detta jobbet medför.. Under åren så vi lyckats få otroligt bra koll på vilka leverantörer som finns och vilka man skall handla av.

Därför har vi nu även startat denna sida med grossistförsäljning av tyger

.
Vi har hittat riktigt bra leverantörer och tillverkare som har rätt produkter till rimliga priser. 

Webbutiken nordisktextil.se körde vi igång redan 2006 och 2023 öppnar vi upp för företag att köpa en viss del av vårt sortiment till grossistpriser.

Vi hette tidigare Rosahuset, men bytte namn till Nordisk Textil i januari 2022 i samma veva som vi släppte en ny webbutik.
Vi driver webbutiken från en fantastisk lokal i Korsnäs i Falun Det anrika tryckeriet Strålin & Perssons gamla lokaler, där Jenny Nyström under många år jobbade med sina illustrationer som trycktes som vykort.
För dagen är vi 6 anställda som jobbar med webbutiken. Och det är just det som är vår styrka! Vi driver enbart webbutik så vi kan hela tiden hålla fokus på att ge er kunder den bästa upplevelsen när ni handlar hos oss. 
4 av 6 i personalstyrkan har som huvuduppgift att klippa och packa ordrar så att ni får det ni beställt så fort som möjligt. Vi har självklart tecknat kollektivavtal med Handels. Avtalet säkrar att våra anställda har rätt lön, garanteras löneökningar och har schysta villkor i övrigt. 

Får vi säga det själva så är vi ett ungt gäng. Vi trivs bra tillsammans och med jobbet.